About us

Sophie Dijkstra

Carrière

Toen ik school in de jaren '90 beëindigde, kocht ik een gouden ketting voor $2 en had een ongeval. Ik verloor de ketting maar het was $1.000 waard. Dit is het verhaal van die ketting.

Ik moest het hersteld krijgen omdat, op zijn minst voor een tijdje, ik niet om het, genoeg gaf om geen $1.000 voor een vervangingsketen te betalen. Zo zette ik het op eBay waar ik het kon verkopen. Met een bepaalde bedoeling kwam ik over deze gouden ketting op Reddit te weten. Ik was werkelijk verbaasd om te weten te komen dat de ketting het geld waard was. Ik wilde het zo slecht verkopen maar mijn echtgenoot zou me niet laten. Op dat ogenblik, werd ik werkelijk opgewekt over gouden kettingen. De ketting was op eBay en hij wilde het. Ik besliste het te verkopen op ebay en hem te laten het van me kopen. Ik was gelukkig en dacht aan mij dat het o.k. is om iemand anders te verkopen en te laten een stuk krijgen.

Toen ik deze Blog in 2013 begon moest het hoofdzakelijk voor me een nieuw stuk op gouden kettingen posten. Wanneer u gouden kettingen voor uw kleding, juwelen, en juwelentoebehoren koopt, denk ik de beste keus niet teveel geld voor een gouden ketting moet betalen. En ik geloof sterk dat de gouden kettingen één van de beste dingen om op de markt zijn op dit ogenblik te kopen.

U kunt de gouden ketting op de markt voor $0,15 tot $0,20 dollars gemakkelijk kopen. U kunt gouden ketting voor $1,20 tot $2,50 dollars op eBay online ook kopen. Ik kan deze ketting adviseren omdat het grote waarde heeft en u kunt het als gift voor een vriend gebruiken. De gouden ketting is een zeer gemakkelijke manier om juwelen op uw pols te dragen. De meest gouden ketting wordt gemaakt van het beste metaal. Maar zelfs heeft het beste metaal, goud een tendens om zijn glans met leeftijd te verliezen.

Ik was geboren in Nederland in 1988 en bewoog me aan de V.S. in 20

Sinds 2008 heb ik mijn onderzoekartikelen in twee peer-herzien dagboeken, Amerikaans Dagboek van Fysieke Antropologie en Dagboek van de Amerikaanse Universiteit van Fysieke Antropologie gepubliceerd. Mijn onderzoekbelangen zijn in vergelijkende archeologie, archeologische antropologie, en op archeologie-gebaseerde fysieke antropologie. De heel wat beelden in deze blog zijn van hetzelfde materiële I-gebruik in mijn onderzoek. Ik gebruik dit als verwijzing voor mijn het schrijven. De blog is meestal over hoe het materiaal aan mijn aandacht is gekomen. Ik maak de verbindingen in de voetnoten om erop te wijzen waar ik toegang tot het materiaal van Internet had. De beelden in de post zijn van dezelfde periode en voor deze blog tijdens die tijdspanne gefotografeerd. Een paar beelden van de blog zijn verbonden met hun bron (deze blog). Ik verbind terug naar de bron indien mogelijk.

In 2012, werd ik geïnterviewd door een Deens televisieprogramma over gouden kettingen. Het was een zeer vreemde ervaring voor me. Ik was van mening dat ik mijn verhaalpubliek moest nemen, aangezien er nog waren zijn heel wat misvattingen over gouden kettingen, die ik denk gegrond.

Mijn hoofddoel met deze blog is informatie en mensen te helpen hun eigen besluiten nemen over te verstrekken om al dan niet met de aankoop van gouden kettingen door te gaan. Ik probeer objectief, onbevooroordeeld te zijn, en dingen zo echt mogelijk te houden. Ik hoop dat de mensen het nuttig en interessant zullen vinden, en ik zal proberen houden zo vaak mogelijk bijwerkend het. Ik heb ook een korte gids op de verschillende types van gouden kettingen geschreven. Zich gelieve ervan bewust te zijn dat ik geen idee heb dat het type van gouden ketting voor u best is, maar de informatie die ik hier deel is mijn advies, en u bent verantwoordelijk voor uw eigen besluit.

Mijn vader altijd vertelde me, „niet bang ben van mislukking“ en ik heb altijd hetzelfde gevoeld.

Zo hoe gaat één over het ontwerpen van een gouden ketting? Eerst en vooral, moet u het ontwerp bepalen en de kleur en het materiaal, het moeten in uw handen passen. Dan, moet u de juiste materialen vinden die de ruwe voorwaarden kunnen weerstaan om met metalen te werken. U moet dit doen zodanig dat het materiaal niet vatbaar voor krassen is, maar nog sterk genoeg om zich tegen de slijtage van de handen te verzetten. Maar hoe te om welk materiaal zou moeten worden gebruikt te weten? Om het juiste materiaal te kiezen, moet u verschillende types van metalen testen om te weten te komen wat het best zal werken. Zo hier is een voorbeeld van hoe de materialen worden getest. Het eerste ding moet het metaal identificeren.